Notice: quest.com will be retired soon. Please visit our new site at software.dell.com

Quest Software versterkt Identity Management aanbod door overname e-DMZ Security


Amsterdam, 16 februari 2011 – Quest Software, Inc.  (Nasdaq: QSFT) kondigt de overname aan van e-DMZ Security, LLC, een organisatie dat gespecialiseerd is in toegangscontrole en oplossingen voor identiteitsbeheer. Hierdoor wordt het productportfolio van Quest® One Identity Solution uitgebreid, e-DMZ helpt om compliance- en beveiligingsproblemen op te lossen die verbonden zijn aan de complexe en groeiende eisen van identiteitsbeheer en toegangscontrole.

Identity en Access Management (IAM) wordt met Quest One vereenvoudigd om beveiliging, efficiëntie en compliance te verbeteren door: niet-Windows systemen in Active Directory te consolideren, belangrijke IAM te verenigen, automatisering van identiteitbeheer en beveiliging van belangrijke systemen. 

De bekroonde Total Privilege Access Management (TPAM) Suite van e-DMZ voegt vier belangrijke beheeroplossingen toe aan Quest One: het beheer van de wachtwoorden, van de applicatiepaswoorden, van de persoonlijke sessies en van de taken. De overname biedt Quest One een bredere ondersteuning in beveiliging van het beheer en in het managen van alle administratieve activiteiten over de hele infrastructuur van een organisatie. Dit omvat Windows desktops en laptops, servers, databases, hypervisors, netwerkapparatuur en andere systemen binnen de organisatie. Door deze combinatie is Quest het eerste bedrijf dat de vier pijlers van de geconvergeerde privileged identity management markt aanbiedt - de Active Directory Bridge, de wachtwoordkluis, het Unix beheer en het Windows-sessie beheer.

“Vandaag zouden veel organisaties zich niet alleen zorgen moeten maken over externe bedreigingen, maar ook over interne risico’s, zoals medewerkers die toegang hebben tot gevoelige gegevens en talrijke interne informatiebronnen,” zegt Doug Garn, president en CEO van Quest Software. “Met de acquisitie van e-DMZ biedt Quest One nu een versterking van de beveiliging en van de compliance met betrekking tot de persoonlijke accounts binnen de gehele organisatie.”

Over Quest Software

Quest Software maakt het voor meer dan 100.000 klanten wereldwijd eenvoudiger en goedkoper om IT te beheren. Onze innovatieve oplossingen maken het makkelijker om de meest uitdagende IT-beheerproblemen op te lossen en ondersteunen zo onze klanten om tijd en geld te besparen bij het beheer van fysieke en virtuele omgevingen, alsook cloud-oplossingen. Bezoek www.quest.com voor meer informatie over applicatiemanagement, database management, Windows-management, virtualisatiemanagement, en IT management.

# # #

Quest, Quest Software and the Quest logo are trademarks or registered trademarks of Quest Software in the United States and certain other countries. All other names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

 

Weblinks in dit bericht:

Quest Software, Inc: http://www.quest.com/

Application management: http://www.quest.com/application-monitoring/

Database management: http://www.quest.com/database-management/

Windows management: http://www.quest.com/windows-management/

Virtualization management: http://www.quest.com/virtualization/

IT management: http://www.quest.com/