LiteSpeed

Welcome to our forums

To help our user community locate and post topics about their primary interest, we organize our community forum by product user communities. Click here to see a full listing of forums.

    • 25 Apr 2018 at 05:28 AM
    • Last post by johnwalker5025 on 19 May 2018 at 11:48 AM
    • SQL backup failures to network share 0

      Hello,

      We recently stood up a new backup enviornment using HP StoreOnce (Deduplication applicance) as the backup target. The issue we're currently running into is when we perform a SQL backup using LiteSpeed (not compressed) to the CIFS share (\\hpeso...

      • LiteSpeed
      • 733 views
      • 0 Likes
      • 8 replies
    • 14 May 2018 at 02:50 PM
    • Last post by RTaylor2208 on 16 May 2018 at 12:41 PM
    • Silent Installation on New Hosts 0

      Hi All,

       

      I hope someone can point me in the right direction on this one.  I am trying to automate the silent installation on windows AWS EC2 hosts and having a few issues trying to generate the required XML file.  The intention is not to perform remote deployments...

      • LiteSpeed
      • 248 views
      • 0 Likes
      • 6 replies
    • 28 Mar 2018 at 05:39 PM
    • Last post by ben on 28 Mar 2018 at 07:32 PM
    • Litespeed ignoring license and sitemsg while silent Installation 0


      We are installing Litespeed (8.2)via PowerShell remotely. It is getting installed as trail version, even when we supply license and sitemsg as par of installation. Below is script we are using.

      Execute-MSI -Action Install -Path "$strMSIInstaller" -Parameters...

      • LiteSpeed
      • 648 views
      • 0 Likes
      • 4 replies
    • 16 Oct 2017 at 07:21 PM
    • Last post by ben on 26 Feb 2018 at 01:15 PM
    • Litespeed backup stuck with wait type ‘preemptive_os_getprocaddress' 0

      Hello

       

      We have an issue with T-Log backups being executed by Litespeed. Here is a sequence of events:

      1. There are 56 databases on a SQL Instance.
      2. We started receiving alerts from Spotlight that the databases are missing T-Log backups for more than 45 minutes...
      • LiteSpeed
      • 2207 views
      • 0 Likes
      • 6 replies
    • 07 Feb 2018 at 07:48 PM
    • Last post by ben on 09 Feb 2018 at 02:06 PM
    • LiteSpeed failed to remove backup file 0

      The LiteSpeed backup job on one of my servers has been failing the past 6 days. I have verbose logging enabled and am able to see where the error is occurring. 

       

      Following files have been deleted: \\backupserver\sqlbackup\TEST\server\SFVIEWS_MIRROR\SFVIEWS_MIRROR...

      • LiteSpeed
      • 996 views
      • 0 Likes
      • 4 replies
    • 30 Jan 2018 at 02:22 PM
    • Last post by ben on 30 Jan 2018 at 04:18 PM
    • Log reader not supporting native compression!!? 0

      Hi, I purchased Toad for SQL server professional to get the log reader functionality to read offline transaction log files instead of using SQL profiler to view the activity on the database, I now find that I cannot use it as we use native compression...

      • LiteSpeed
      • 1255 views
      • 0 Likes
      • 8 replies
    • 18 Jan 2018 at 09:50 PM
    • Last post by ben on 19 Jan 2018 at 12:48 PM
    • Disaster recovery and LiteSpeed 0 Can I incrementally restore LiteSpeed backups on top of a VM restore of the whole server for disaster recovery?
      • LiteSpeed
      • 809 views
      • 0 Likes
      • 1 reply
    • 04 Jan 2018 at 01:14 PM
    • Last post by ben on 04 Jan 2018 at 01:46 PM
    • View litespeed maintenance plan in ssms 0

      I am wondering if there is any way to view the details of litespeed maintenance plans in SSMS.  Either by configuring something, or maybe an add on.  I typically use SSMS for managing databases, and like to avoid RDPing into the servers.  One thing I am...

      • LiteSpeed
      • 1240 views
      • 0 Likes
      • 2 replies
    • 13 Dec 2017 at 03:35 PM
    • Last post by Ankit Parikh on 18 Dec 2017 at 04:24 PM
    • Litespeed Encryption: multiple instances. 0

      Hello I have a 100 or so instances that I need to create new backup jobs for and we have a requirement to use encryption. I know how to do it via GUI but for obvious reasons I was hoping to now have to run the GUI 100 times. When I tried to use the script...

      • LiteSpeed
      • 1264 views
      • 0 Likes
      • 4 replies
    • 18 Dec 2017 at 11:32 AM
    • Last post by Alexander on 18 Dec 2017 at 03:51 PM
    • Not able to find Litespeed Activity service 0

      My SQL backups are running through Litespeed but i am not able to find the Litespeed Activity service under the services.msc as i need to update the service account password.

      • LiteSpeed
      • 898 views
      • 0 Likes
      • 3 replies
    • 15 Dec 2017 at 02:53 PM
    • Last post by Alex on 18 Dec 2017 at 09:45 AM
    • How to restore user mapping for windows account after database restore 0

      I have restored a database to a development server from our outside contractor.  I need to relink the user mapping of devdomain\devservice to the login of the same name in database ProductContentDB.

       

      I have executed ALTER USER [devdomain\devservice] with...

      • LiteSpeed
      • 821 views
      • 0 Likes
      • 1 reply
    • 16 Dec 2017 at 09:18 PM
    • Last post by Alexander on 16 Dec 2017 at 10:09 PM
    • Where do I find my Site Message? 0

      We migrated our databases to a new server and was given a 30 trial key so I could run both the legacy and new database servers simultaneously for a short period.  I'm installing LiteSpeed on the new server and it's asking for a Site Message.  I...

      • LiteSpeed
      • 827 views
      • 0 Likes
      • 1 reply
    • 14 Dec 2017 at 03:06 PM
    • Last post by Alexander on 14 Dec 2017 at 03:36 PM
    • SQL Server 2017 Developer Edition error 0

      Experienced the following error after I created and ran full and transaction database backups in SQL 2017 using LiteSpeed for SQL Server 8.2 (Build 8.2.1.39). Has anyone else seen this?

      I tried the same thing in the new 8.6 release and received the exact...

      • LiteSpeed
      • 996 views
      • 0 Likes
      • 1 reply